Írásaink
a digitalizációról

Minket folyamatosan az foglalkoztat, hogy hogyan tudunk érthető és mérhető változástelérni az emberek, adat és technológia együttműködésében. Ha szeretnéd jobbanmegismerni, mit tartunk fontosnak a digitalizációról való gondolkodásban, olvasdtovább kollégáink cikkeit a témában.

Íratkozz fel hírlevelünkreKövess minket a LinkedIn-en

Te miért digitalizálod a vállalatod?

A 2020-as év megmutatta, hogy a pandémiás helyzet olyan azonnali döntések és lépések meghozatalára kényszerítette a vállalatokat a digitalizáció terén, melyeket már hosszú évek óta halogattak. Cikkünk rámutat arra, hogy a krízishelyzet miértjei hogyan érnek össze az általános digitalizációs célokkal.

Digitalizáció | Stratégia

Hogyan válik egy vállalatirányítási-rendszer közös nyelvé?

Tapasztalatunk alapján a kulcskérdés most inkább a használhatóság, hogy a rendszer tényleg nem tudja az elvárt szerepet betölteni vagy a kezelői nem tudják hogyan kell őket hatékonyan használni? Ha évtizedek óta a vállalatirányítási rendszerekben látják a megoldást a cégek és a nagy technológiai szállítók, mégis miért ilyen alacsony ezek felhasználói elfogadottsága?

ERP | Adatmenedzsmet | Technológia

Decoder e-mailben

Segítünk tartani a tempót az információs kor  változásaival. Havi rendszerességű hírlevelünkben kollégáink digitalizációhoz kapcsolódó gondolatairól és projektjeinkről olvashatsz. Nem maradsz le a következő időszak eseményeiről sem .

E-mail címét biztonságosan tároljuk, és soha nem osztjuk meg harmadik felekkel.További részletekért kérjük, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat. Nextwit adatvédelmi szabályzat

Sikeresen felíratkoztál a decoderre!
Hiba történt, kérlek próbáld újra.
Neked hogyan tud segíteni a digitalizáció?
Írj nekünk
hello@nextwitservices.com
Hívj minket
+36 30 612 3243