Arra keressük a választ, hogy:

Hogyan tudunk érthető és mérhető változást elérni az emberek, az adat és a technológia együttesében?

A 2019-ben alapított digitális ügynökségünkkel az információs kor kihívásait segítjük megválaszolni üzleti ügyfeleinknek. Csapatunkban egyszerre van jelen az üzleti, a design, az adatmenedzsment és a technológiai tudás, amivel teljeskörű megoldást tudunk szállítani. Nem hiszünk a részmegoldásokban: a koncepcióalkotástól, a tervezésen keresztül a kipróbálható digitális megoldások fejlesztéséig ott vagyunk az ügyfeleinknél, munkájukat pontos projekt menedzsmenttel, belső kommunikációval és oktatással is segítjük.

Digitális megoldások mellett csapatot és céget építünk

A teljeskörű, gyors megoldások kulcsa, hogy összeszokott csapatban dolgozzunk. A tudásunk a fejünkben van, a Nextwit igazi ereje a csapatban és a közös sikerekben, kudarcokból leszűrt tanulságokban. Nemzetközi módszerekkel és technológiával dolgozunk, de szeretjük Budapestet, és szeretünk hazamenni vidékre is. Csatlakoztunk a Bridge Budapest Vállalható Vállalkozás kezdeményezéséhez, mert az okos ötletekben és a céltudatos megvalósításban hiszünk, nem a kiskapukban.
Horváth Márton

Azért alapítottam a Nextwitet, hogy építsek egy olyan csapatot, ahol a jó hangulatú közös munka mellett, határozottan képviseljük, hogy az IT két betű, és a technológia csak támogatja, hogy az emberek megbízható, érthető információk mellett minél jobb döntéseket hozzanak.

Partner | Data Architect

Gulbert Ármin

Azért döntöttem egy saját digitalizációs ügynökség mellett, mert azt láttam, hogy vállalatok és vezetők vesznek el digitális transzformációs programokban. Szerettem volna valós eredményeket szállító, az emberre fókuszáló kezdeményezésekben segíteni.

Partner | Service Designer

Hatvani Péter

Azért csatlakoztam a Nextwithez, mert most, hogy naponta változik a technológia és mindenki csak a legújabb trendet akarja követni, sokszor alapok nélkül, itt megvan a digitális kompetencia eltérő szintjeinek a fogalma és az alapján érthetően, lépésről lépésre segítenek változást elérni.

Technology Expert

Keresztes Dávid

A Nextwitnél párosul a maximális szakmai integritás, az innovációra való törekvés és a kreatív megvalósítás. Azért csatlakoztam a csapathoz, mert az üzleti problémákhoz valóban ügyfél központú megközelítéssel állunk, partnereink számára elérhető, a szervezeti érettségükhöz alkalmazkodó megoldásokat szállítunk.

Business Consultant

Kókai Péter

A Nextwit egyedi megközelítést képvisel (az "aha" faktort). Az ügyfelek valós kihívásaira keressük a válaszokat, a közösen kialakított úton, érthető nyelven és egyértelmű lépések mentén. Mindezt olyan megoldásokkal tesszük, amelyek az emberek és az adat harmóniáját szolgálják.

Data Management Expert

Ügyfélkihívások és projektek, amikre büszkék vagyunk

Hogyan tudom átlátni a cégem működését, és magabiztossá válni a nemzetközi terjeszkedésben?

Hogyan tudom stabilizálni a működésemet és fókuszáltan előre lépni, hogy elérjem a profit célomat?

Hogyan tudom hatékonyan nyomonkövetni a karbantartási feladatokat, hogy csökkentsem a kieső gépidőt?

Olvass tovább
Együttműködésben partnereinkkel
Üzleti stratégiai kérdésekben, speciális szaktudást igénylő témákban tudjuk mikor kell bevonnunk a partnereinket. Nyitott szemmel járunk, ha új együttműködésekre van lehetőség.
Szeretnél velünk dolgozni?
Neked hogyan tud segíteni a digitalizáció?
Írj nekünk
hello@nextwitservices.com
Hívj minket
+36 30 612 3243