< Projektjeink

Milyen terhelés várható a kollégáknál, ha több projektünk is fut egyszerre, honnan tudom, hogy hogy érzik magukat? (in Hungarian)

Kiinduló helyzet

A koronavírus okozta pandémia gyors és radikális változást idézett elő a munkavilágában. Az eddig jól megszokott egy helyen történő együtt-működést felváltotta a távmunka és az online megbeszélések végeláthatatlan sora. Hogyan lehet visszajelzést kapni a munkatársak terheltségéről, a csapaton belüli együttműködésről és hangulatról? Mindezt online és felesleges adminisztrációs érzet nélkül?

A megközelítés

3 hetes design sprint alatttervezett és fejlesztett megoldás a PowerPlatform erejével

Kutatás és igényfeltárás:

A kezdőlépésben szerettük volna megérteni, hogy egy projektmunka során az egyes érintettek hogyan adnak visszajelzést. Ezt követően feltártuk, hogy az otthoni munkavégzés hogyan változtatta meg a mindennapi munkájukat és szokásaikat.

A kutatási eredményeket összekapcsoltuk a feltárt üzleti célokkal.

Tervektesztelése és prototipizálás

Fontos volt, hogy holisztikusan gondolkozzunk, tehát ne csak az eszköz felépítésére és kinézetére fókuszáljunk. A tervezés során azt képeztük le, hogy hogyan változzon a csapaton belüli együttműködés, a státusz megbeszélések tartalma. Ügyfélutakban gondolkoztunk, mely segített azonosítani kritikus, a változásmenedzsmentben fontos lépéseket.

Gyors,agilis megoldásfejlesztés

A megoldás létrehozása során iteratív megközelítést alkalmaztunk, melyet jól támogatott a Power Apps könnyen fejleszthetősége. Az eszközt több körben tesztelve tudtuk véglegesíteni, ami így a kívánt felhasználói élményt okoz. Mindemellett nem Kellett aggódnunk, hogy ez a megközelítés csúszás okozna a projektütemezésben.

How can digitization help you?
Email us
hello@nextwitservices.com
Call us
+36 30 612 3243