< Projektjeink

Hogyan tudom stabilizálni a működésemet és fókuszáltan előre lépni, hogy elérjem a profit célomat?

Megbízásunk egy üzleti modell validáció és üzleti terv elkészítése volt, mely historikus pénzügyi adatokon és átfogó kutatáson alapul. A tulajdonossal szoros együttműködésben sikerült megértenünk a folyamatok, jelenlegi működést. Az ügyfelekkel folytatott interjúk, kvantitatív kutatás és service safari pedig segített számunkra az ügyféligények és fájdalompontok azonosításában.

Több szempontú vizsgálódás a jobb döntés érdekében

Átfogó pénzügyi elemzést készítettünk a márka pénzügyi teljesítményéről, melyet egy kvalitatív és kvantitatív kutatás egészitett ki. A kutatás fókuszában a jelenlegi ügyfelek és a célcsoport igényeinek megismerése volt cél. Ezzel a megközelítéssel sikerült árazási és portfólió menedzsment kérdésekben irányt mutatnunk.

Tulajdonos bevonása az értékelésbe

Fontosnak találtuk, hogy a kutatás fázisba a márka tulajdonosa is aktívan közreműködjön, így biztosítva az "Aha!" élményt és az ügyféligények alapos megismerését. A kutatás alapján közösen hoztuk létre a mindennapi döntéshozatalt támogató persona leírásokat. Az ügyfélutak és döntési minták megismerésével sikerült insight-ok azonosítása mentén formálni a következő évek üzleti stratégiáját.

Közös megértés a könnyebb döntésekért

A javaslatok számszerűsítése során visszanyúltunk nagyvállalati tapasztalatainkhoz, és első lépésben a közös definíciók és szóhasználat megalapozásával kezdtük az üzleti tervzést. Célünk az volt, hogy minél érthetőbb pénzügyi modellt állítsunk fel, ugyanakkor ehhez alapfeltétel volt a közös nyelv, hogy értsük egymást.

Neked hogyan tud segíteni a digitalizáció?
Írj nekünk
hello@nextwitservices.com
Hívj minket
+36 30 612 3243