< Projektjeink

Hogyan tudok magasabb színvonalú idősgondozást nyújtani anélkül, hogy elvesznék a feladatokban? (in Hungarian)

A Gizella Otthon egy családi kézben lévő, az idősgondozásban 20 éve meghatározó szerepet betöltő otthon, melyet elért a digitalizáció szele. Hol érdemes bele kezdeni a működés fejlesztésébe? Mire kell figyelni egy ennyire emberközpontú szervezetnél?

Kihívás

A Gizella Otthon jelentős mértékű növekedésen ment keresztül az elmúlt évek során. Ennek hatására megnőtt a szervezet, a bentlakók száma, ezekkel párhuzamosan a működés komplexitása. A növekedés elengedhetetlenné tette a folyamatok és belsőleg használt digitális eszközök használatának fejlesztését. Mindezzel egy időben egy generációváltás is folyamatban van az Otthon vezetésének átadásával.

Projekt leszállítandók

  • Egy teljeskörű helyzetfelmérés során definiálásra kerültek az érintettek fájdalompontjai és a fejlesztésekkel kapcsolatosan megfogalmazott igényeik.
  • Egy priorizált beavatkozási térkép segítette az Otthon vezetését a fejlesztési területek meghatározásában.
  • Elkészült egy 2 évet felölelő megvalósítási terv
  • Digitalizációs megközelítés a belső megoldások fejlesztésére
  • Vezetői szemléletváltás, mely integrálja a ügyfél-, stratégiai és pénzügyi szemléletet

Eredmények

Egy helyzetfelmérésről és jövőkép alkotási projekt során három területet, eredményt látunk kritikusnak a sikerhez:

  • Célokat szolgáló jövőképet alkossunk, melynek elemei nem öncélúak, valamilyen üzleti vagy ügyfél elvárásra reflektálnak.
  • A vezetőség számára legyen egy egyértelmű prioritáslista és menetrend, mely meghatározza, hogy a következő időszakban hol legyen a vezetői fókusz.
  • Legyen egy vezetői komfort érzet azzal kapcsolatosan, hogy milyen változáskezelési feladatok állnak előttünk, milyen témákban kell segíteni majd a kollégákat a változás megélésében.

A Gizella Otthon vezetőségével, a fenti eredményekre alapozva vágtunk bele a helyzetfelmérést követő megvalósítási projektbe.

How can digitization help you?
Email us
hello@nextwitservices.com
Call us
+36 30 612 3243